"Ventspils Popiela – 2013" noslēgusies

Ventspils Jaunrades namā notika jauniešu kluba „Knaģis” rīkotā „Popiela 2013”, kuru apmeklēja ļoti liels ventspilnieku skaits. Kopā Jaunrades nama lielajā zālē šovu skatīties bija atnākuši vairāk kā 400 ventspilnieku.

Divu stundu garajā konkursā tika sadalītas godalgotas vietas trīs vecuma grupās. Žūrija konkursantus izvērtēja pēc vairākiem kritērijiem, kas bija atbilstība oriģinālam, priekšnesuma sarežģītība un izpildījuma kvalitāte.

Vecuma grupā no 1.-4. klasei uzvarēja Centra sākumskolas grupa ar Lady Sweet izpildīto dziesmu „Money, Money”. Arī vecumā no 5.-9. klasei labākie bija Centra sākumskolas audzēkņi, kas godalgotu vietu ieguva izpildot 1£ Fish Man dziesmu „One pound fish”. Savukārt vecākajā grupā, no 10 . līdz 12. klasei, kā arī skatītāju simpātiju balvu ieguva Ventspils 2. vidusskolas komanda, kas lieliski izpildīja Jason Derulo dziesmu „I don’t wanna go home”.

Pasākumā piedalījās skolēni no gandrīz visām vispārizglītojošajām Ventspils skolām, priekšnesumi bija ļoti pārdomāti un pamatīgi noslīpēti. Jaunieši lielu darbu bija ieguldījuši horeogrāfijas pilnveidei, jo dažos priekšnesumos piedalījās pat desmit un vairāk skolēnu, kas viņiem sniedza iespēju radošā veidā saliedēt klases un skolas kolektīvu.

Jaunrades namā popiela tiek rīkota jau trešo gadu un ar katru nākošo reizi tā kļūst arvien kvalitatīvāka un apmeklētāka. Šogad dažu brīdi rinda, lai iekļūtu Jaunrades nama Lielajā zālē beidzās tikai pirmajā stāvā pie garderobēm.

Vairāk foto skaties šeit: GALERIJA

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *