Pagarina video konkursu jauniešiem

9d1e460c771bac099b280db516c68eb7

Eiropas Padomes kampaņas „Naidam – Nē!” ietvaros Sabiedrības integrācijas fonds pagarina 2014.gada 24. martā izsludināto video konkursu jauniešiem ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta programmas „NVO fonds” un Norvēģijas vēstniecības Latvijā finansiālu atbalstu.

Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu interesi un izpratni par naida runu internetā, tās formām, negatīvo ietekmi, sekām, kā arī veicināt iecietību internetā un sabiedrībā kopumā.

Konkursā aicināti piedalīties 16-20 g.v. jaunieši un savus darbus iesniegt Sabiedrības integrācijas fondā līdz 2014.gada 06.maijam plkst. 17:00. Konkursa nolikums, pieteikšanās anketa un sīkāka informācija ir pieejama www.sif.lv mājas lapā (spied uz sirdi: NAIDAM NĒ!)

Jaunieši savus video darbus var iesniegt 2 kategorijās:

  • izglītojošs video par naida runu internetā;
  • Latvijas nacionālās kampaņas „Naidam nē!” reklāmas video.

Konkursa uzvarētājiem būs iespēja iegādāties datortehniku 600 eiro apmērā, kā arī izkopt savas prasmes pie kāda Latvijā pazīstama reklāmas vai sabiedrisko attiecību speciālista.

Papildus informāciju var iegūt, zvanot uz Sabiedrības integrācijas fonda Kampaņas pret naida runu internetā koordinatorei Gundegai Rupenheitei pa tālruni: 67078214, vai rakstot uz e-pastu: [email protected]