Aicina filmēties Ventspils reklāmai

Vairāku gadu garumā Ventspilī tiek filmēts un fotografēts, lai ventspilnieki un pilsētas viesi varētu uzskatāmi redzēt, ar ko mūsu pilsēta patiesi lepojas.

Šobrīd lielākā daļa kastingu ir beigušies, bet joprojām tiek meklētas pretendentes uz sportistes lomu, tāpat vajadzīgi cilvēki masu skatu filmēšanai 4. septembrī Lielajā laukumā, kur pa dienu tiks filmēti skeitbordisti, bet vakarā no plkst. 18.30 tiks filmēta koncerta imitācija koncertzāles ”Latvija” amfiteātrī un braucienam ar ekskursiju kuģīti ”Hercogs Jēkabs”, kas notiks 5. septembrī plkst.13.

Sportistes lomai videoklipa režisors meklē sportisku sievieti vecumā no 25 līdz 35 gadiem, ar gariem matiem. Filmēšana paredzēta 5. septembrī.

Pieteikumu var sūtīt [email protected], norādot savu vārdu, uzvārdu, vecumu, telefona numuru, kā arī iesūtot fotogrāfiju (pilnā augumā) ar atsauci ”Sportistes loma”.

Videoklipa filmēšanai vajadzīgi arī jauni, sportiska auguma vīrieši, vecumā no 25 līdz 35 gadiem, kas fonā trenētos pludmales trenažieros.

Organizatori aicina savu dalību apstiprināt, rakstot uz e-pastu: [email protected] , lai būtu zināms aptuvenais cilvēku skaits.