Orientēšanās sacensības “Ventspils Ekspedīcija”

“Pilsēta ar rītdienu” (plašāk pazīstama kā Ventspils) ir sestā lielākā pilsēta Latvijā. Atrodoties pašā jūras maliņā, Ventspils daudzus aicina ne vien ar Zilā karoga pludmali, bet arī ar skaisto Dienvidu molu, Enkuru taku, ūdens atrakciju parku, mazbānīti, brīvdabas un Livonijas ordeņa pils muzejiem, sakoptajiem parkiem un daudz ko citu. Turklāt Ventspils ir vienīgā pilsēta Latvijā, kurā govis ir tikpat cienītas, cik Indijā – vienīgi mūsējās nav nepieciešams ganīt.25.jūlijā aizraujošā foto orientēšanās pasākumā Ventspili atklāsim no jauna – iepriekš neredzētu un nepamanītu.

42 kontrolpunkti, 5 neparasti uzdevumi sadarbībā ar Ventspils uzņēmumiem un citas aktivitātes piepildītai dienai kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem! Vai esi gatavs piedzīvojumam?

Kad: 5.septembrī
Cikos: 12:00 ~ 17:00
Starta un finiša vieta – Mazais DžordžijsDalības maksa:
Bērniem līdz 7 gadu vecumam par brīvu;
Bērniem no 8 līdz 18 gadu vecumam 5 Eur;
Studentiem 7 Eur;
Pieaugušajiem 10 Eur;
Pensionāriem 5 Eur.Reģistrējies šeit: https://bit.ly/2ZmxkWB
Nolikums: https://ej.uz/9ndx Piedalīties vari gan viens pats, gan komandā līdz pieciem cilvēkiem. Ja Tev nav komandas, un Tu vēlies iepazīties ar jauniem cilvēkiem – mēs varam Tev piemeklēt komandu!

Ekspedīciju mērķis ir paplašināt zināšanas un atklāt sevi Latvijā, pievēršot uzmanību tam, ko palaižam garām ikdienā. Apmeklēt tādas vietas, kur nekad neesam bijuši vai citos apstākļos nekad nebūtu aizbraukuši. Sekmēt orientēšanos un sadarbošanos komandā, interesanti pavadot brīvo laiku staigājot, braucot, skrienot, slēpojot, laivojot vai lidojot – ģimenes un draugu vai kolēģu lokā ar lieliskiem piedzīvojumiem un interesantiem uzdevumiem, jo svarīgākais ir – būt kopā. Ekspedīcijas sniegs iespēju aizraujošā veidā apskatīt kultūrvēsturiskas, mākslinieciskas un interesantas vietas, arī vairāk uzzināt par Latviju, tās pilsētām, apkaimēm, novadiem, ciematiem, upēm, mežiem, takām un pļavām – to, kā šeit iespējams pavadīt laiku. Uzzināt par lokālajiem uzņēmumiem – to ko tie piedāvā, iesaistīties to atraktīvajos uzdevumos, uzzināt arī par unikālām kafejnīcām, kurās mēs tiksimies pirms un pēc ekspedīcijām.