Virtuālie kanāli Digitālajos svētkos

Aicinām piedalīties Digitālajos svētkos ar šo virtuālo kanālu starpniecību.

1.kanāls https://www.twitch.tv/jauniesugalvaspilseta

No plkst. 12:30 līdz 16:00 – seko līdzi reportāžām no aktivitātēm Lielajā laukumā un piedalies sarunās ar viesiem svētku studijā.

2.kanāls – https://www.twitch.tv/virtualasdarbnicas

No plkst. 13:00 līdz 16:00 – piedalies informatīvos un izglītojošos vebināros, kur par jauniešu uzņēmējdarbību runās Ventspils Biznesa atbalsta centra eksperts Roberts Gaižutis, Madara Ērgle no Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras stāstīs par iespējām jauniešiem un veiksmīgajiem piemēriem projektu īstenošanā, Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas un Ventspils Digitālā centra pārstāvji pastāstīs ar vairākiem konkursiem un projektiem jauniešiem. Tāpat ar tiešraides palīdzību ielūkosimies detalizētāk klātienē notiekošajās darbnīcās, lai apgūtu ko jaunu.

3.kanāls – https://www.twitch.tv/ventspilsizklaide

Slēdzies klāt ZOOM – https://bit.ly/33fadAR

No plkst. 15:30 aicinām pievienoties īsfilmu kopskatīšanās maratonam. Starp īsfilmām komentārus sniegs 3 dīvāna eksperti – 3 Ventspils jaunieši ar viedokli. Pārējos attālinātos skatītājus aicināsim iesaistīties diskusijā.

Bet no plkst. 17:30 varēsim kopā dejot interaktīvajā spēlē “Just Dance Now”. Uzlādējiet savus viedtālruņus, sagatavojiet ekrānus ar Zoom programmu un deju turnīrs sāksies. Centīgākajam dejotājam būs balva!

UZMANĪBU!

Ja pieslēdzies no mobilā telefona, tad iesakām lejupielādēt Twitch aplikāciju!

Ja rodas pārtraukumi pārraidē, pārlādē interneta pārlūku!