Lieliska iespēja aktīviem vidusskolēniem! Aicinām pieteikties bezmaksas Vasaras skolai “Demokrātijai nav demo versijas”

Kad?10., 11., 12. augustā

Kur? Atpūtas kompleksā “Lauku kūrorts”, “Ūdensrozes”, Kazdangas pagastā, Aizputes novadā. Transports tiks nodrošināts/apmaksāts.

Vasaras skolas tēmas: demokrātija un valsts, pilsoniskā aktivitāte un atbildība, jauniešu loma izmaiņu veicināšanā, līdzdalības formas digitālajā sabiedrībā.

Ko Tu iegūsi?

  • Vērtīgi pavadītu laiku ar citiem aktīviem, foršiem, zinošiem un zinātkāriem jauniešiem;
  • Pilnveidosi prasmes formulēt un nodot vēstījumu, veidojot sociālo mediju video par Tev būtisko valstī un pasaulē.

Vasaras skolā aktīvi darbosies biedrības Eiropas Kustība Latvijā prezidents Andris Gobiņš un ģenerālsekretāre Liene Valdmane, žurnāliste Laura Lauziniece (“Veto”, LTV raidījuma “Kinotēka” producente, grāmatžurnāla “I’mperfekt” galvenās redaktores vietniece, grupas “Triānas Parks”, filmu “Izlaiduma gads”, “Zem spārniem” un citu īsfilmu un mūzikas video PR menedžere un producente). Vakaros būs iespēja sarunāties ar iedvesmojošiem un zinošiem viedokļu līderiem. Radošo komandu papildinās talantīgi video operatori un montāžas speciālisti.

LAI PIETEIKTOS:

1. Piesakies individuāli, aizpildot pieteikuma anketu https://ej.uz/vasaras-skola  līdz 2020. gada 20.jūlijam.

2. Vietu skaits ir ierobežots – 30.

3. Dalībnieku atlasē tiks ņemti vērā šādi kritēriji:

– no vienas skolas ne vairāk kā 6 skolēni;

– motivācija dalībai vasaras skolā (sadaļa pieteikuma anketā).

Organizatoriski sīkumi: dalība ir BEZ MAKSAS, tiek nodrošināta ēdināšana, naktsmītne un spraiga programma 3 dienu garumā. Detalizēta pasākuma programma tiks nosūtīta apstiprinātajiem dalībniekiem 22.jūlijā. Tiks ievēroti visi ar COVID 19 saistītie ierobežojumi.

Vasaras skola tiek organizēta projekta “Eiropas pēdas Latvijā” ietvaros. Projektu atbalsta Kultūras ministrija, organizē biedrība Eiropas Kustība Latvijā. Sīkāk par projektu www.eiropaskustiba.lv, kā arī FB Eiropas pēdas Latvijā. Projektā kopš 2014. gada zināšanas, izpratni un pilsonisko kompetenci pilnveidojuši jau vairāk nekā 8800 jauniešu.