Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādei aicinām pieteikties brīvprātīgos

No šī gada 14.-16. Jūnijam, Ventspilī notiks lielākais jaunatnes sporta pasākums Latvijā – Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde 2013!

Olimpiāde tiek plānota 26 sporta veidos un 69% no tiem norisināsies Ventspilī. Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde notiek reizi divos gados, līdz šim Ventspils pilsētā no 2000.gada ir notikušas piecas Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes.

Tā kā uz sacensībām Ventspilī ieradīsies vairāki tūkstoši bērni un jaunieši, viņu treneri, tiesneši kā arī līdzjutēji, ir nepieciešami brīvprātīgie palīgi, kas varētu palīdzēt šī pasākuma sekmīgā rīkošanā!

Ja esi aktīvs, draudzīgs, un nebaidies no izaicinājuma, piesakies par brīvprātīgo, un šis var būt Tavs vasaras labākais notikums!

Lai pieteiktos, līdz 20. maijam, aizpildi pieteikuma anketu –http://alturl.com/4kcy5

Par piemiņu no pasākuma varēsi paturēt brīvprātīgo pazīšanās zīmi T-kreklu, sertifikātu par piedalīšanos brivprātīgo darbā, kā arī būsi ieguvis jaunus draugus, pieredzi, un pozitīvas emocijas!

Pirms pašas Olimpiādes visi brīvprātīgie tiksies apmācībās, kur tiem stāstīs par brīvprātīgo darbu, darba pienākumiem un tiesībām, kā arī sadalīs veicamos pienākumus Olimpiādes laikā.

Plašāku informāciju par Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādi vari iegūt mājaslapā http://www.latvijasolimpiade.lv/ventspils/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *