A/S Drogas sociālo tīklu aktivitātes “MEKLĒJAM DROGAS VĒSTNESI”

Ja esi vecumā vismaz virs 18 gadiem, vai virs 13 gadiem (vajadzīga vecāku atļauja), tad tev ir iespēja kļūt par Drogas vēstnesi.

Noteikumi:

  • Lai piedalītos aktivitātē, dalībnieki var iesūtīt neierobežotu skaitu foto un video materiālu ik mēnesi laika posmā no 2020. gada 1. marta līdz 2020. gada 31. decembrim.
  • Mēneša ietvaros iesūtītie materiāli piedalās tikai attiecīgā mēneša aktivitātē un netiek pārcelti uz nākamo periodu.
  • Materiāli jāiesūta uz e-pastu [email protected]
  • Iesūtītajam foto un video materiālam ir jāatbilst sekojošiem kritērijiem:

1) Video ir jābūt no 1 līdz 15 minūtēm garam.

2) Video var tikt veidots par brīvi izvēlētu tēmu, produktam/iem tajā jābūt no Drogas veikalos pieejamā produktu klāsta.

3) Video ir jābūt kvalitatīvam un atbilstošā izmērā, atkarībā no izvēlētās platformas (skatīt zem aktivitātes noteikumiem).

4) Iesūtītajam materiālam jābūt latviešu valodā.

5) Video neminam citus, konkurējošus zīmolus.

6) Iesūtot foto, tam jābūt atbilstošā izmērā publicēšanai izvēlētajā platformā (skatīt zem aktivitātes noteikumiem).

7) Pie foto nepieciešams arī izsmeļošs apraksts, kuru nepieciešamības gadījumā ar autora atļauju varam rediģēt, novērst stilistiskas un gramatikas kļūdas.

  • Papildus iesūtītajam foto vai/un video materiālam, dalībniekiem e-pastā ir jāuzraksta 200-300 vārdu garš apraksts par sevi brīvā formā.

Vairāk informācija un noteikumi šeit.

YouTube Vēstnesis*

Dalībniekiem, kuri vēlas kļūt par Drogas YouTube vēstnešiem, ir jāiesūta video ar norādi “YouTube Vēstnesis”. Video ir jāveido atbilstoši YouTube formātam. Šeit var atrast informāciju par YouTube video formātiem: Sagaidām, lai YouTube vēstneši būtu gatavi ne vien nofilmēt video mūzikas pavadībā, bet arī runāt kameras priekšā.

Instagram Vēstnesis*

alībniekiem, kuri vēlas kļūt par Drogas Instagram vēstnešiem, ir jāiesūta foto vai video ar norādi “Instagram Vēstnesis”. Foto un/vai video ir jāveido atbilstoši Instagram formātam. Šeit var atrast informāciju par Instagram publicējamo failu formātiem: Sagaidām, lai Instagram vēstneši būtu gatavi fotogrāfēt un filmēt stories, sagatavot Instagram postus un IGTV video, kā arī veidot cita veida Instagram newsfeed publikācijas pēc vajadzības. *Instagram un YouTube Vēstnešu publikācijas tiks dublicētas un/vai pielāgotas un publicētas arī Facebook platformā pēc vajadzības

Jaunumiem seko https://www.facebook.com/DrogasLatvija/