Jauniešus aicina piedalīties Kaupera un Aišpura dziesmas videoklipa tapšanā

Jauniešus aicina piedalīties Renāra Kaupera un Jāņa Aišpura dziesmas "Tavs karogs" videoklipa tapšanā, informēja XII Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Jau ziņots, ka XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki pārcelti uz nākamo gadu, taču šovasar gaidāms īpašs videoklips Renāra Kaupera un Jāņa Aišpura radītajai dziesmais "Tavs karogs", kas iecerēta kora koncertam "Dziesmubērns".

Mūziķi šobrīd aicina jauniešus iesūtīt dziesmas video vai tās fragmentu, tā piedaloties videoklipa veidošanā. Dziesmas autori aicina jauniešus iesaistīt draugus, skolotājus un vecākus, kopā noklausīties un iemācīties jauno dziesmu, dziedāt, spēlēt un dejot līdzi vai kā citādi radoši izpausties tās pavadījumā un to visu nofilmēt, lai kopā radītu dziesmas videoklipu.

Paši mūziķi esot teikuši, ka "visi kopā, kaut arī katrs savās mājās, joprojām esam tas spēks, kuram pateicoties, svētki atkal noteikti notiks un spēcīgā tradīcija turpināsies".

Nofilmētie video jāiesūta līdz 23. aprīlim un dziesmas "Tavs karogs" vārdus, notis, dziedājumu paraugus un informāciju par dalību iespējams atrast vietnē https://bit.ly/TavsKarogs.