Jauniešu mājā valodu nodarbības un radošās darbnīcas notiek attālināti

Ventspils Jauniešu māja aktīvi turpina darboties un dažādas nodarbības jauniešiem arī visiem citiem interesentiem piedāvā ar sociālo tīklu starpniecību.

Valodu nodarbības turpinās!

Mūsu ārvalstu brīvprātīgie Tomass no Itālijas un Reno no Francijas video formātā piedāvā apgūt franču un itāļu valodu pamatus. Katru nedēļu tiek publicēti jauni video, piedāvājot arvien jaunas tēmas. Savukārt vācu valodas zinības piedāvā brīvprātīgo pulkam tikko pievienojies jaunietis Benedikts no Vācijas. Lai arī ārkārtas situācijas ierobežojumu dēļ viņš pats vēl atrodas Vācijā un uz Ventspili brauks, kad būs iespējams, tad tiešsaistē Benedikts jau sāk iepazīstināt ar sevi un iepazīt Ventspils jauniešus un Ventspili. Franču un vācu valodu ir iespējams apgūt arī tiešsaistes sarunās ar brīvprātīgajiem jauniešiem. Valodu nodarbību dalībniekiem nepieciešamas angļu valodas priekšzināšanas, lai sazinātos ar nodarbību vadītājiem.

Radošās darbnīcas notiek!

Brīvprātīgie jaunieši sagatavojuši interesantus piedāvājumus, kas ļauj ielūkoties itāļu un franču virtuves noslēpumos. Tomass piedāvā apgūt kā pagatavot itāļu virtuves klasikas ēdienus "spageti carbonara" jeb makaroni ar šķiņķi un olu, kā arī makaronus ar Boloņas mērci. Savukārt Reno video pamācībā iepazīstina ar franču plāno pankūku maģiju.

Neklātienē tika aizvadīti arī Zemes stundas pasākumā paredzētās darbnīcas. Publicētajos video vari iemācīties:

Visi iepriekš minētie video ar aprakstiem publicēti Ventspils Jauniešu mājās Facebook lapāInstagram profilā un Youtube Jauniešu portālā. Seko līdzi arī turpmākajiem jaunumiem un gaidīsim tēmu ieteikumus, par kurām organizēt kādas darbnīcas vai apmācības!