Ja esi skolnieks no 9.-12.klasei, izmanto iespēju kļūt par festivāla pasākumu rīkotāju uz jauniešu skatuves sarunu festivālā “LAMPA”

Mācies skolā un vēlies aktualizēt kādu jauniešiem svarīgu tēmu? Gribētu līdzdarboties Sarunu festivāla LAMPA jauniešu programmas tapšanā un izveidot savu pasākumu? Aiziet!

Ar British Council pārstāvniecības Latvijā atbalstu tapusī LAMPAS jauniešu programma “Īssavienojums” jau otro gadu sniedz katram 9.–12. klašu skolēnam iespēju kļūt par festivāla pasākumu rīkotāju uz jauniešu skatuves. “Īssavienojums” ir īstā vieta idejām, cilvēkiem un tēmām, kas tev rūp un interesē! Nāc un piesakies!

Labāko pieteikumu autorus aicināsim līdzdarboties jauniešu programmas veidošanā, organizējot un vadot pasākumu uz skatuves “Īssavienojums” 19. un 20. jūnijā Cēsīs. Lai process būtu radošs un rezultāts – produktīvs, nodrošināsim arī apmācības un mentoru konsultācijas.

Vairāk par programmu un dalības noteikumiem lasi nolikumā, bet lai vārds “nolikums” tevi nebiedē – informācijas nav nedz daudz, nedz tā ir sarežģīta. Apsolām, tā noderēs!

Pieteikšanās no 2. marta.

ANKETA
Vecāku piekrišana

P.S. Iepriekšēja pieredze pasākumu rīkošanā nav obligāta.