Franču valodas nodarbības Ventspilī

Ventspils Jauniešu mājā atkal būs iespēja apgūt franču valodas zināšanas. Visu vecumu interesenti ir laipni aicināti uz pirmo tikšanos ceturtdien, 27.februārī, plkst. 18:00 Ventspils Jauniešu mājā. Franču valodas nodarbības vadīs Eiropas brīvprātīgais jaunietis Renaud le Goff no Francijas. 

Franču valodas nodarbībās varēs apgūt valodas pamatus, tajā skaitā alfabētu, rakstību un izrunu. Nodarbības tiks organizētas divās grupās – gan interesentiem bez iepriekšējām zināšanām, gan interesentiem ar jau esošām franču valodas zināšanām. Nodarbības ir bez maksas un noritēs ar angļu valodas starpniecību. Pirmajā tikšanās reizē interesenti varēs vienoties par ērtākajiem nodarbību norises laikiem.

Līdz martam Jauniešu mājā vēl notiek itāļu valodas nodarbības, kuras vada brīvprātīgais jaunietis no Itālijas. Bet jau iepriekš tikušas organizētas nodarbības franču un spāņu valodas apguvei. Valodu nodarbības notiek neformālā stilā un mērķētas, lai apgūtu sarunvalodai un sadzīve situācijām nepieciešamās zināšanas.