OC Ventspils aicina pieteikties vasaras sezonas darbiniekus Piedzīvojumu parkā 

Esi atsaucīgs, draudzīgs, laipns un vēlies iegūt vai uzlabot pieredzi darbam ar cilvēkiem? Tad šis darbs noteikti būs Tev piemērots! Aicinām pieteikties vakancēm uz Piedzīvojumu parka administratora, vacākā klientu apkalpošanas speciālista un klientu apkalpošanas speciālistu amatiem.

Īss apraksts par vakancēm:

  • Administrators – galvenie darba pienākumi ir saistīti ar apmeklētāju apkalpošanu kasē un biļešu izsniegšanu. Nepieciešamas labas komunikācijas spējas, augsta atbildības sajūta un precizitāte, kā arī labas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas. Pieteikties vakancei no 18 gadu vecuma. Darba samaksa pēc stundas tarifa likmes 2.754 EUR/h.
  • Vecākais klientu apkalpošanas speciālists – galvenie darba pienākumi ir saistīti ar klientu apkalpošanu virvju trasē “Kaķa taka” un atrakcijās “Katapulta”, “Rotors” – jāveic drošības instruktāžas apmeklētājiem, jāuzmana, lai “Kaķa takas” apmeklētāji ievērotu drošības noteikumus. Nepieciešama augsta atbildības sajūta, laba fiziskā sagatavotība, kā arī labas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas. Pieteikties vakancei ir aicinātas personas no 18 gadu vecuma, darba pienākumu ietvaros nepieciešams darboties augstumā. Darba samaksa pēc stundas tarifa likmes 2.754 EUR/h.
  • Klientu apkalpošanas speciālists – galvenie darba pienākumi ir saistīti ar klientu apkalpošanu atrakcijās – biļešu un laika kontrole, jāuzmana, lai Piedzīvojumu parka apmeklētāji ievērotu drošības noteikumus. Nepieciešamas labas komunikācijas spējas, pozitīva attieksme pret darbu. Darba samaksa pēc stundas tarifa likmes no 2.337 EUR/h.

Pieteikties aicinām arī skolēnus no 15 gadu vecuma. Tā ir lieliska iespēja iegūt pirmās darba iemaņas! 

OC Ventspils nodrošinās atbilstošu apmācību. Darbu iespējams apvienot ar mācībām skolā vai studijām.
Piesakies darbam, nosūtot CV uz e-pastu [email protected]