Martā norisināsies digitālo spēļu izstrādes hakatons “GameHack 2020 Ventspils”

Lai veicinātu digitālo spēļu nozares attīstību Latvijā un Kurzemes reģionā, Ventspils Augsto Tehnoloģiju parks sadarbībā ar biedrību “WindHackers” no 6. – 8. martam, Ventspils augstskolā rīko spēļu izstrādes hakatonu “GameHack 2020 Ventspils”.

https://www.windhackers.com/gamehack2020?fbclid=IwAR1zgluBUKr_NcMfPJRfiL0QLnLytKI6WDoauvEPM98Tk0KNDw-K9zrpdQ0#agenda

“GameHack 2020 Ventspils” hakatona mērķis ir 48 stundu laikā radīt un attīstīt jaunas idejas video spēļu izstrādes jomā, novērtēt to biznesa potenciālu un izveidot starpdisciplināras komandas, kas spēj šīs idejas realizēt dzīvē. Šī pasākuma mērķauditorija ir IT, dizaina, uzņēmējdarbības un komunikācijas jomas studenti, kā arī spēļu izstrādes jomas eksperti, uzņēmēji un investori.

Pasākums norisināsies Ventspils Augstskolas telpās. Dalība pasākumā ir bez maksas. Pasākuma dalībniekiem tiks nodrošināta izmitināšana un ēdināšana, kā arī uzvarētājiem būs iespēja iegūt vērtīgas balvas 1500 EUR apmērā, kas palīdzēs turpināt darbu pie idejas pēc hakatona. Vienai komandai tiks dota iespēja doties uz vadošo spēļu industrijas notikumu Eiropā – Digital Dragons 2020.

“GameHack 2020 Ventspils” hakatonu atbalsta Ventspils augsto tehnoloģiju parks, Ventspils augstskola, Ventspils digitālais centrs, Vidzemes augstskola, kā arī Latvijas spēļu izstrādes asociācija, Vividly un TestDevLab. Pasākums tiek īstenots projekta “Baltijas spēļu izstrādes industrija – Stiprinot reģionālo attīstību” (BGI) ietvaros. Pasākumu organizē biedrība “WindHackers”.

Papildus informācijai:
www.windhackers.com/gamehack2020