Modernās kaligrāfijas pamati Ventspilī 29.februārī

Nodarbībā būs iespēja apgūt rakstīšanas tehniku ar asgala spalvu (Copperplate), burtu anatomiju, burtu pareizrakstību, burtu un vārdu savienojumus, tekstus, ciparus. Kaligrāfijas praktisko pielietojumu dažādām dzīves situācijām, ritmu un kompozīciju. Uzzināsiet, kā pareizi izvēlēties piemērotu papīru, instrumentus, tušas un krāsas.

Laiks – 29. februāris, sestdiena, plkst. 11:00
Nodarbību skaits – 1
Nodarbības ilgums ≈ 2h
Dalībnieku skaits – 16
Cena – 20 eiro

Piesakoties nodarbībai, Jūs tiksiet pievienots interesentu sarakstam. Vieta grupā tiks piedāvāta rindas kārtībā. Pienākot Jūsu vietai rindā, mēs nosūtīsim Jums e-pastu savas dalības atkārtotai apstiprināšanai kā arī sagatavosim priekšapmaksas rēķinu, kas būs jāapmaksā norādītajā laikā no rēķina izsūtīšanas brīža, pretējā gadījumā vieta grupā tiks piedāvāta nākamajiem interesentiem. Nodarbības tiks uzsāktas brīdī, kad būs nokomplektēta grupa!

Samaksātā nauda par nodarbībām netiek atgriezta un nokavētās/neizmantotās nodarbības netiek kompensētas vai citādi aizstātas ar citām.
Jūsu izvēlētās un apmaksātās nodarbības varat apmeklēt Jūs vai cita persona pēc Jūsu izvēles, to iepriekš saskaņojot ar MAAN Designs.
MAAN Designs ir tiesības atteikt dalību nodarbībās, nenorādot iemeslu, un atgriežot naudu.

Jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pastu: [email protected]
MAAN Designs kaligrāfijas nodarbību aktualitātēm sekojiet līdzi www.facebook.com/MAANdesignsLatvia/