Noslēdzies projekts „Apetīte rodas ēdot”

Sākoties vasaras brīvlaikam, jauniešiem rodas arvien vairāk brīvā laika. Brīvajos brīžos ir vēlme apmeklēt jaunus pasākumus un iepazīt jaunus cilvēkus. 8.jūnijs plkst. 13:00 Ventspils 4.vidusskolas foajē būs īstā vieta, kurp doties.Būs iespēja iepazīties ar projekta „Apetīte rodas ēdot” paveikto. Izstāde, kurā redzams projektā paveiktais, 4.vidusskolas foajē redzama jau pāris dienas. Pasākuma laikā spēlēsim dažādas atraktīvas un noderīgas spēles, iepazīsimies ar jauniem, interesantiem cilvēkiem un meklēsim iedvesmu, lai mūsu pašu vasara būtu darbīgāka!

Kā viena no projekta dalībniecēm Īrisa Galaščapova dalās iespaidos par projektu „Šī projekta laikā ieguvu jaunas zināšanas un vērtīgu pieredzi pasākumu organizēšanā, kā arī iepazinos ar jauniem cilvēkiem! Pēc dalības šajā projektā, noteikti pati darbošos aktīvāk!”

„Apetīte rodas ēdot” ir iniciatīvas projekts, lai aktivizētu Ventspils jauniešus. Projekta iesniedzēji un realizētāji ir neformāla jauniešu grupa „Jaunais ritms”. Projekta ietvaros norisinājās apmācības viesu namā „Dekšņi” par pasākumu rīkošanu un radošajo domāšanu. Jaunieši tika sadalīti grupās, kuru uzdevums bija izveidot kvalitatīvus un interesantus pasākumus vienā no tēmām – “Jaunietis – uzņēmējs”, “Zaļais jaunietis”, “Jaunietis politikā”, “Jaunietis – noziedzības apkarotājs”, “Jaunietis – apmācītājs”. Jaunieši tika nodrošināti ar visām vajadzīgajām kancelejas precēm, kā arī projekta partneris – Ventspils 4. vidusskola nodrošināja ar telpām un vajadzīgo inventāru. Jauniešiem tika dots arī papildus uzdevums, lai pārbaudītu viņu radošo domāšanu – katrai grupai iedeva vienu no „īpašajiem priekšmetiem”: 43 kastes, 27 spilveni, 1020 knaģi, 56 spaiņi vai 33 bumbas. Grupas uzdevumus veica godam un nelielu ieskatu paveiktajā var iegūt apmeklējot izstādi Ventspils 4. vidusskolā.

Projekts „Apetīte rodas ēdot” tiek organizēts ES programmas „Jaunatnes darbībā” apakšprogrammas „Jauniešu iniciatīvas” ietvaros. Projekta kopējais finansējums ir 5018 EUR, no kuriem 4088 EUR ir Eiropas Savienības sniegtais finansējums.Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Plašāka informācija:

Lauris Mednieks

Telefons: +37120037918

E-pasts: [email protected]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *