Īss ceļojums pank roka pasaulē jeb “VENTSPILS CALLING”

Trešdien, 4.decembrī, plkst. 18:00 Ventspils Jauniešu māja sadarbībā ar Ventspils Mūzikas bibliotēku turpina rīkot pasākumus mūzikas un sarunu cikla “Jaunās mājas – Latvija” ietvaros. Šoreiz tikšanās notiks koncertzāles “Latvija” 2. stāva zaļajā telpā jeb “green room”.

4. decembra pasākumā būs iespēja iepazīt pank roka mūzikas izcelsmi, attīstību un uzplaukums.  Vēsture, kas ilustrēta stāstījuma veidā, mijas ar dziesmām, kas izceļas un papildina stāstījumu.  Tiks atspoguļotas un atskaņotas zināmas dziesmas no The Clash, The Kinks, Green Day, kā arī apskatīta pank roka mūzikas žanra ietekme uz mūsdienu mūziku un kultūru.  Ar audiovizuālu noformējumu un dzīvo izpildījumu piedalīsies grupa The Catfish no Ventspils.

Pasākumu rīko un pank roka vēsture ieskatu stāstīs Ventspils Jauniešu mājas Eiropas brīvprātīgā darba veicējs Thomas Biem no Itālijas.

Mūzikas un stāstu cikla “Jaunās mājas – Latvija” sarunas notiks reizi mēnesī. Cikla dalībnieki ir dažādu valstu  un vecuma brīvprātīgie, kuri Latviju dēvē par savām jaunajām mājām un kuri piekrituši dalīties ar saviem stāstiem, viņu valsts tradicionālajiem un mūsdienu mūzikas žanriem.