Budžeta izstrāde un finanšu vadība, dažādu dokumentu izstrāde, piesakies līdz 3.novembrim

ES mājā no 29. oktobra līdz 19. novembrim ik otrdienu no plkst. 17.00 līdz 19.00 Lauma Celma vadībā notiks praktiskas nodarbības iesācējiem par projektu rakstīšanu un ES finansējuma piesaisti. 

Veiksmīgu projektu pamatā ir kvalitatīvi un pamatoti pieteikumi. Nodarbības būs īpaši noderīgas nevalstisko un citu organizāciju pārstāvjiem bez priekšzināšanām un iepriekšējas pieredzes projektu rakstīšanā un ES fondu finansējuma piesaistīšanā. 

Projektu izstrādes, organizēšanas un vadības praktiķe, biedrības “Sadarbības platforma” valdes priekšsēdētāja Lauma Celma vadīs četras nodarbības:
29. oktobrī – Projekta ideja un mērķis, pieteikuma saturiskā izstrāde.
5. novembrī – Budžeta izstrāde un finanšu vadība, dažādu dokumentu izstrāde un lietvedība.
12. novembrī – Personālvadība, riski.
19. novembrī – Finanšu piesaistes iespējas un principi, aktuālie projektu konkursi. 

Lauma Celma dalīsies pieredzē, kādas ir biežāk novērotās nepilnības projektu pieteikumu aizpildīšanā un problēmas projektu īstenošanas laikā, kā arī piedāvās iespēju dalībniekiem, pildot praktiskus uzdevumus, iegūt pamatzināšanas par projekta vadību no mērķa definēšanas līdz finanšu piesaistei.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas. Vietu skaits pasākumos ir ierobežots (katrā grupā 30 dalībnieki).

Uz katru nodarbību pieteikšanās notiek atsevišķi. Interesenti var pretendēt uz dalību visās, vienā vai pāris nodarbībās. 

❗️❗️❗️ Aktuālā pieteikšanās saite uz 2. nodarbību – https://forms.gle/Sqzs1zvpNsjKkgk4A 
Pieteikšanās notiek līdz 3. novembrim (ieskaitot).

Aicinām ņemt vērā, ka pieteikšanās automātiski negarantē dalību pasākumā. ES mājas pārstāvji pēc visu pieteikumu saņemšanas izvērtēs katra pretendenta motivāciju, priekšroku dodot tiem, kuri gan pieteikušies ātrāk (hronoloģiskā secībā), gan skaidri pamatojuši, kā jau drīzumā plāno izmantot nodarbībā iegūtās zināšanas. 

Personīgi atbildes e-pasti visiem tiks nosūtīti 4. novembrī. Apstiprinājums dalībai vienā nodarbībā nenozīmē automātisku apstiprinājumu dalībai pārējās nodarbībās.