Reģistrācija ZAĻO IDEJU HAKATONAM ir atvērta!

Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris aicina ikvienu hakatona entuziastu pieteikties Zaļo ideju jeb Copernicus hakatonam, kas no 22. līdz 24. novembrim norisināsies Liepājā, Coworking Liepāja mājīgajās telpās!

48 stundu laikā, dalībnieku izveidotās komandas sacentīsies savā starpā, lai rastu risinājumu dažādiem izaicinājumiem, izmantojot Copernicus satelītu datus! Hakatona laikā Tu varēsi pārliecināties ne tikai par savām spējām un prasmēm, bet arī iegūt jaunus draugus un iepazīties ar satriecošiem mentoriem.

Ja Tu esi 18 gadus vecs entuziasma pilns students un Tev piemīt biznesa, tehniskās vai radošās prasmes,  tad  mēs  meklējam  tieši  Tevi!

 Arī  par  satelītu  datu  ieguvi  un  apstrādi  vari nesatraukties, jo divu vebināru laikā mūsu prasmīgie mentori Tev parādīs, kur, kā un kādus datus Tu varēsi izmantot hakatona laikā.

ESI SOLI PRIEKŠĀ un piedalies sagatavošanās vebināros, reģistrējoties šeit!

Zaļo Ideju hakatona kopējais balvu fonds ir 3500 EUR, taču nozīmīgākā balva ir zināšanas un pieredze, ko iegūsi, izaicinot sevi DOMĀT PLAŠĀK! 
Vairāk informāciju par zaļo ideju hakatonu atradīsi šeit: http://greentechlatvia.eu/lv/zalo-ideju-hakatons/

Dalība pasākumā ir bezmaksas tikai reģistrējies šeit! 

Visas izmitināšanas un ēdināšanas izmaksas tiek segtas un ja rodas vēl kādi jautājumi droši var sazināties [email protected]