Kliedz, bet Tevi neviens nedzirdēs!

Beidzoties gaišajam gadalaikam un tuvojoties ziemai, robeža starp īsto un mistisko pasauli kļūst īpaši plāna un Visu svēto dienas priekšvakarā pār zemi valdot viss mistiskais. Jau ceturto gadu Ventspils Jauniešu mājas padomes jaunieši aicina uz Šausmu trasi, kas veidota par godu Helovīnam. Šajā trasē apmeklētājiem, kas sasnieguši vismaz 13 gadu vecumu, būs iespēja iejusties dažādu šausmu filmu un biedējošu notikumu ainās.

Šausmu trase notiks divus vakarus – piektdien, 25. oktobrī, un sestdien, 26. oktobrī, no plkst. 18:00 līdz 22:00. Iesakām laicīgi pieteikties Ventspils Jauniešu mājas Facebook vai Instagram kontā, sūtot vēstuli ar dienu un laiku, kurā labprāt ierastos, lai nebūtu jāstāv rindā. Trasē dalība notiks komandās 2 vai 3 cilvēku sastāvā un komandas varēs izveidot arī uz vietas. Šogad trasē ieejas maksa būs 1 eiro!

Šausmu trasi organizē Jauniešu mājas padome, kas apvieno aktīvus Ventspils jauniešus, kuri savā brīvajā laikā plāno dažādas iniciatīvas sev un arī citiem Ventspils jauniešiem un pārējiem iedzīvotājiem.