KInGS (Kurzemes Inovāciju granti) aicina studentus un pēdējo klašu skolniekus piedalīties pasākumā “Find Your KInG or Quee” 24.septembrī

24. septembrī plkst. 18.00 Ventspils Augstskolas studentu atpūtas telpā norisināsies pasākums – Find Your KInG or Queen. ?

Pasākumā aicināti piedalīties:
– STUDENTI,
kuri meklē komandu, lai pievienotos projektā “Kurzemes inovāciju granti” jeb KInGS
Ja esi students, kurš vēlas piedalīties, bet Tev nav savas idejas, piesakies pasākumam, prezentē savas prasmes un atrodi savu komandu!

– IDEJU AUTORI,
kuri meklē studentus dalībai projektā “KInGS”
Ja esi idejas autors un līdz 19.09. iesniedzi savu ideju projekta ideju bankā, un esi savas īstās komandas meklējumos, tad piesakies pasākumam, prezentē savu ideju un nepieciešamās prasmes no potenciālajiem komandas biedriem un atrodi savu komandu!

Ierasties drīkst arī tie, kuri neplāno uzstāties ar prezentāciju, tomēr uzstāšanās noteikti dod priekšrocības tikt pamanītam!

Aktuālās idejas, kuras meklē komandu dalībniekus vari atrast šeit: http://www.ej.uz/idejubanka ?

Vēršam uzmanību, ka dalībai pasākumā nepieciešama iepriekšēja reģistrācija: www.ej.uz/FindYourKInGorQueen

KInGS mērķis ir veicināt to, ka jaunieši pēc iespējas agrāk apzinās savas spējas un prasmes iesaistīties reālas dzīves problēmu risināšana, radot inovācijas.

Iesaistīties KInGS projektā ir iespēja visu līmeņu un programmu studentiem, kā arī tehnikumu studentiem, profesionālo vidusskolu un vidusskolu pēdējo klašu audzēkņiem no visa Kurzemes reģiona.