Atsākas itāļu valodas nodarbības Ventspilī

Sākot ar 13.septembri visi interesenti ir laipni aicināti uz itāļu valodas nodarbībām, kuras notiks  Ventspils Jauniešu mājā.  

Ventspilniekiem šogad kopā ar Eiropas brīvprātīgajiem jauniešiem ir iespēja bez maksas apgūt vācu, poļu un itāļu valodas. Itāļu valodas nodarbības turpinās vadīt brīvprātīgais jaunietis Thomas Biem no Itālijas. 

Valodas nodarbības noritēs divas reizes nedēļā pirmdienās un piektdienās. Abās dienās no plkst. 17:00 līdz 18:00 notiks nodarbības interesentiem bez iepriekšējām zināšanām, bet no plkst. 18:00 līdz 19:00 interesentiem ar jau esošām zināšanām itāļu valodā. Nodarbības noritēs angļu valodā un tās tiks veidotas izmantojot neformālas izglītības metodes praktiski apgūstot – alfabētu, rakstība un izrunu. Nodarbības notiek bez maksas un ir domātas visu vecumu interesentiem.

Šobrīd vācu un poļu valodu nodarbības Ventspils Augstskolas bibliotēkā organizē brīvprātīgā jauniete Kaja no Polijas. Iepriekš Ventspils Jauniešu mājā brīvprātīgie jaunieši piedāvājuši apgūt arī spāņu un franču valodas un nodarbības guvušas atsaucību no ventspilniekiem.