Meklē dalībniekus jauniešu projektam „EMPLOYER OR EMPLOYEE?”

Ventspils reģionālais nevalstisko organizāciju (NVO) atbalsta centrs meklē dalībniekus jauniešu projektam „EMPLOYER OR EMPLOYEE?”, kas finansiālu atbalstu saņēmis no Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas “Jaunatne darbībā”!

Pasākums notiks no 19. līdz 27. augustam Valdemārpilī, viesu namā „Vidi”. Tā laikā jaunieši no Latvijas un Bulgārijas satiksies, lai kopīgi apspriestu tēmas par jauniešu darba iespējām. Tiks runāts par to, kādas ir jauniešu iespējas, kā sākt pašam savu uzņēmējdarbību, kā atrast sev vispiemērotāko darbu, kā sagatavoties darba intervijai, kādas prasmes nepieciešamas, lai veiksmīgi iekļautos darba tirgū un kā tās iespējams attīstīt. Pasākuma laikā jauniešiem būs iespēja saturīgi un lietderīgi pavadīt brīvo laiku un iepazīt citu valstu kultūru.

Projekta mērķa grupa ir jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, kuri ir aktīvi, vēlas dalīties savā pieredzē kā arī iegūt jaunas zināšanas.

Jaunieši, kuri uzskata sevi par atbilstošu mērķa grupai, tiek aicināti izmantot iespēju un pieteikties dalībai projektā, aizpildot pieteikuma anketu – https://docs.google.com/forms/d/1oQTJXeq9GnCE7nLx8IO0ZGYRVZF45D6wCly-gFhaxts/viewform?pli=1

Dzīvošanas un ēšanas izdevumus finansē Eiropas Savienība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *