QR kodu medības Ventspilī!

“Kurzemes Democentrs” piedāvā vienreizēju iespēju piedalīties bezmaksas orientēšanās spēlē “QR kodu medības” Ventspilī.

Tev vajadzēs dažus draugus, mobilo telefonu un vērīgu aci. Šī spēle dos iespēju ne tikai apmeklēt dažādus tūrisma objektus un labi pavadīt laiku ar draugiem, bet arī pārbaudīt jūsu atjautību, risinot uzdevumus un atminot kodētas ziņas, lai atrastu nākamās QR uzlīmes, kas vedīs uz citiem kontrolpunktiem un jauniem uzdevumiem.

REĢISTRĒŠANĀS: Izveido komandu (1 līdz 5 cilvēki) un reģistrējies spēlei mājaslapā http://www.kurzemesdemocentrs.lv/lv/qr-kodu-medibas/. Reģistrēšanās atvērta no 01.08.2019. plkst. 9.00. Reģistrēties un iesaistīties spēlē komandas var jebkurā brīdī 3 nedēļu laikā (1.08.-22.08.2019.), kurās norisinās šīs QR kodu medības.

SPĒLES GAITA: Reģistrējoties komanda iegūs pirmo QR kodu. Izpildiet uzdevumu un meklējiet nākamos kodus, kas izvedīs jūs pa visu Ventspili. QR kodi ir izvietoti secīgi un tie jāmeklē pēc uzdevumos ievietotajām norādēm. Lai nolasītu spēles kodus, jums jālejupielādē QR kodu lasīšanas lietotne, kas pieejama bez maksas jebkurā mobilo lietotņu veikalā.

SPĒLES ILGUMS: QR kodu medības notiks 3 nedēļu garumā (1.08.-22.08.2019.), tāpēc jūs varat izlemt, vai gribat atrast visus kodus vienā dienā vai ar draugiem jautri pavadīt kopā vairākas dienas vai pat nedēļas. Galvenais – līdz 22.08.2019. plkst. 18.00 jums jāpaspēj nokļūt finišā!

UZVARĒTĀJI: Trīs atjautīgākās komandas, kas ieguvušas lielāko punktu skaitu, tiks pie balvām no Kurzemes Democentra un spēles atbalstītājiem.

Vairāk ar spēles gaitu var iepazīties noteikumos, kurus atradīsiet  mājaslapā pie raksta par pasākumu, kā arī kā pielikumu, aizpildot reģistrācijas anketu.

Jautājumu gadījumā ar organizatoriem var sazināties zvanot +371 63630435, rakstot e-pastu uz [email protected] vai nosūtot ziņu Facebook un Instagram kontos.